3 tablespoons coriander
several sprigs Salt and black ground pepper, and also be a chili (did you know that it is not spicy pepper is the most acute seeds), blackberry, green grapes, garlic cloves be four, 100 gr. walnuts (or grind them into flour trintuvėje).
- Chicks washes, išpjauname breast, chicken palaužome taip, kad jis gulėtų keptuvėje visas plokščiai. Taip pat pasūdome ir apiberiame pipirais.
- Keptuvę įkaitiname ir apkepame viščiuką iš abiejų pusių. Norėdami, kad gražiai ir gerai apkeptų, iš viršaus ant viščiuko uždedame svorį (tai gali būti puodas su vandeniu ar kt.)
- Taigi dabar imsimės padažo. Gervuoges supilame į dubenį, pertriname.(Galima su šakute arba trintuvėje).
- Vynuoges pertriname per sietelį.
- berries mixed with ground walnuts.
- coriander, garlic, chili pertriname trintuvėje obtained mass mixed with sauce.
- Pasūdome to taste. Infusions prepared sauce while still hot, freshly removed from the oven vičiuką.
0 comments:
Post a Comment