Wednesday, December 9, 2009

Ankylosing Spondylitis Orthosis

CHARČIO SRIUBA


500 g. jautienos filė,
200 gr. ryžių,
100 gr. graikinių riešutų,
150 gr. ,,Tkemali" arba ,,Sacebeli" padažo
3-4 česnako skiltelės,
2 arb.šaukšt. chmeli-suneli prieskonių,
raudonasis pipiras, pipirai žirneliais, druska, preskoniniai žalumynai.

  • chop meat into small pieces.
  • Užpilti 3l water. Cook 1.5 hours. (Occurring putas nuimame).
  • Susmulkiname smulkiai svogūnus.
  • Sudedame riešutus į smulkintuvą ir susmulkiname.
  • Jei neturime smulkintuvo smulkiname peiliu.
  • Į paruoštą sultinį supilame ryžius, verdame apie 10 min.
  • Svogūnus apkepiname naudojame augalinį aliejų.

  • fried onions to pour in broth.
  • Also suberiame broth chopped nuts.
  • and pour the sauce.
  • Suberiame CHMEL-suneli and pepper, to taste pasūdome and cook 5-7 minutes.
  • The garlic chopped garlic in the blender and suberiame in stock. Remove from heat and let stand for 10-20 minutes. Cover the lid. Serve sprinkled with herbs and spices available.

0 comments:

Post a Comment