500 g. jautienos filė,
200 gr. ryžių,
100 gr. graikinių riešutų,
150 gr. ,,Tkemali" arba ,,Sacebeli" padažo
3-4 česnako skiltelės,
2 arb.šaukšt. chmeli-suneli prieskonių,
raudonasis pipiras, pipirai žirneliais, druska, preskoniniai žalumynai.
- chop meat into small pieces.
- Užpilti 3l water. Cook 1.5 hours. (Occurring putas nuimame).
- Susmulkiname smulkiai svogūnus.
- Sudedame riešutus į smulkintuvą ir susmulkiname.
- Jei neturime smulkintuvo smulkiname peiliu.
- Į paruoštą sultinį supilame ryžius, verdame apie 10 min.
- Svogūnus apkepiname naudojame augalinį aliejų.
- fried onions to pour in broth.
- Also suberiame broth chopped nuts.
- and pour the sauce.
- Suberiame CHMEL-suneli and pepper, to taste pasūdome and cook 5-7 minutes.
- The garlic chopped garlic in the blender and suberiame in stock. Remove from heat and let stand for 10-20 minutes. Cover the lid. Serve sprinkled with herbs and spices available.
0 comments:
Post a Comment