Sunday, December 6, 2009

Cooking Group London Ontario

Chačiapuri

Gruzijoje gaminama daug įvairių rūšių chačiapuri. Sakoma, kad kiekviena šeimininkė turi savo gaminimo receptūrą. taigi paminėsiu kelias chačiapūri rūšis, sulietuvintas, pritaikytas gaminti čia. Ankščiau Lietuvoje buvo galima isigyti Imiretiško sūrio dabar tokio su žiburiu nerasi. Taigi naudosime ,,Picarela". Na šiek tiek apie tešlą, taip pat reiktų paminėti. Šiais laikais kai kiekviena minutė yra brangi siūlau Jums tokią išeitį. Prekybos centruose is the Malsena special pizza flour. So you only need to add water and wait a while, the rose. " Well before our dough, there is a "we take the stuffing.

cheese pertriname a blender (burokinę), place the egg, where the lack of salinity salt, you insert a tablespoon of margarine and mix everything well, to obtain a homogeneous mixture.
dough iškočiojame we draw a circle shape. viduriuką The cheese adds weight and took them to the ends of dough toward the center of bending. baked in the oven at a temperature of 220. Iškepusią spreads butter.

0 comments:

Post a Comment